Geraldine Kemper

Geraldine Kemper

Geraldine Kemper (Volendam, 26 januari 1990) is presentatrice.

Geraldine deed een onvergetelijke lapdance tijdens één van de laatste rondes van ‘Sterretje Gezocht’ van BNN. Hiermee bewijst deze durfal in één klap aan heel Nederland wat ze in haar mars heeft. Ze mag zichzelf bij BNN vervolgens bewijzen als presentatrice van het programma ‘Try Before You Die’.

Vanaf 2009 zit Geraldine in het vaste team van het programma ‘Spuiten en Slikken’, waarin ze van alles op het gebied van seks en drugs voor het oog van de camera uitprobeert.

Elk seizoen maakt Geraldine voor ‘Spuiten en Slikken’ weer uiteenlopende items en reist ze voor BNN de hele wereld rond, zowel voor ‘Spuiten en Slikken op Reis’, als voor ‘3 op Reis’. Daarnaast gaat zij de strijd aan met Ruben Nicolai in ‘Ruben versus Geraldine’. In 2015 wordt Geraldine uitgeroepen tot meest begeerde vrijgezel van Nederland.

In het programma ‘3 op Reis Backpack’ voor BNN reist Geraldine samen met verschillende jonge backpackers door Europa. Daarnaast gaat Geraldine samen met BNN collega Jan Versteegh op zoek naar de beste freestyler van Nederland in het programma, ‘The Freestyle Games’. Ook is Geraldine in 2015 één van de drie genomineerden voor de Zilveren Televizier- Ster Vrouw als onderdeel van het Gouden Televizier-Ring Gala. Dit jaar is zij weer één van de drie genomineerden hiervoor.

Begin 2016 ging zij de strijd aan met collega Jan Versteegh in het BNN programma Jan versus Geraldine en ging zij voor Staying Alive naar Alaska om daar te overleven in de wildernis. Geraldine en Jan Versteegh hebben het stokje overgenomen van Dennis Storm en Valerio Zeno en presenteren tegenwoordig het programma ‘Proefkonijnen’. In dit programma duiken ze de wetenschap in en geven antwoord op bijzondere vragen. Daarnaast presenteert Geraldine het vernieuwde ‘Spuiten en Slikken Specials’.

Wilt u Geraldine Kemper boeken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

De agent van Geraldine is Lisa: lisapost@creativeconnectors.nl