Gwen van Poorten

Gwen van Poorten

Gwen van Poorten (Veghel, 17 november 1989) is presentatrice.

Gwen begon haar carrière als presentatrice in de dansscène. Voor diverse evenementen en feesten verzorgde zij de productie en de presentatie van de aftermovies.

Ook organiseerde, produceerde en presenteerde Gwen diverse clubtours. In 2012 is Gwen begonnen als VJ bij muziekzender Xite, waarvoor ze onder andere de clubtour en diverse festivals presenteerde.

Vanaf 2014 is Gwen werkzaam bij BNN en is ze één van de presentatoren is van ‘’De Social Club’’. Gwen is momenteel een van de vaste gezichten van ‘’Spuiten & Slikken’’ waar ze uiteenlopende items presenteert.

In 2015 bedacht Gwen haar eigen concept, genaamd ‘’Achter de Viral’’. In dit online programma gaat Gwen op bezoek bij de bekende mensen achter de virals om ze beter te leren kennen. Zo interviewde zij Mr.1095 aka ‪‎Krakaka, Henk en Ingrid, Klaasfaak en De Duifmeneer. Gwen heeft voor haar YouTube kanaal tot nu toe al verschillende series gemaakt. O.a. Gwen doet de Alpen, Gwenquête en Aan de Canta.

In 2016 is Gwen presentatrice bij het vernieuwde ‘Spuiten en Slikken Specials’, 3 op reis én doet ze mee aan ‘Roadtrippers’, een Nederlands televisieprogramma waarin twee teams van drie personen in twintig dagen tijd met een beperkt budget zover mogelijk van het startpunt moeten zien verwijderd te raken.

Wilt u Gwen van Poorten boeken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

De agent van Gwen is Eline: eline@creativeconnectors.nl